fbpx
Ponedjeljak, pro 05

DNEVNI RED

Danas ste na dnevnom redu!

DNEVNI RED

Danas ste na dnevnom redu!

Uz Gordana Memiju trebao biti uhapšen i muž poznate manekenke!?

by | ožu 31, 2022 | 0 comments

Kako Raport saznaje u jutrošnjoj akciji kodnog naziva “Meta” u Sarajevu je uz biznismena Gordana Memiju trebao biti uhapšen i Mahir Očuz, inače suprug poznate manekenke Džejle Glavović Očuz. 

Kako nam je rečeno Očuza su trebali uhapsiti pripadnici FUP-a, međutim nisu ga jutros pronašli na adresi. Još uvijek nije poznato je li Očuz dobio dojavu o hapšenju ili je slučajnost što nije jutros pronađen na svojoj adresi. 

Podsjetimo, policijski službenici započeli su rano jutros pretrese na brojnim lokacijama na području nekoliko kantona. Pretresi se vrše na dvije lokacije na području Tuzlanskog kantona, sedam lokacija na području Kantona Sarajevo te 13 lokacija na području Visokog, saopšteno je iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

Policijski službenici započeli su rano jutros pretrese na brojnim lokacijama na području nekoliko kantona. Pretresi se vrše na dvije lokacije na području Tuzlanskog kantona, sedam lokacija na području Kantona Sarajevo te 13 lokacija na području Visokog, saopšteno je iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

U toku akcije uhapšeno je osam osoba. 

Akcija kodnog naziva Meta, koju sprovodi Uprava policije MUP-a ZDK, usmjerena je usmjerena na Radi se o nastavku opsežne policijske akcije kodnog naziva “Meta” koja je usmjerena na lišenje slobode i procesuiranje osoba koje se sumnjiče za izvršenje krivičnih djela “neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga”, “odavanje službene tajne”, “zloupotreba položaja ili ovlašćenja” i “nadriliječništvo”.

Raport.ba

4488B3E7 3E52 42C7 864E 4DC9597575EF

0 Comments

Objavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

POPULARNO