fbpx
Ponedjeljak, srp 22

DNEVNI RED

Danas ste na dnevnom redu!

DNEVNI RED

Danas ste na dnevnom redu!

Sanja Renić napustila Našu stranku

by | svi 13, 2022 | 0 comments

Nakon godina predanog, prije svega, poštenog rada, došlo je vrijeme za promjene.

Teška srca odlučila sam da dam ostavku na sve pozicije u Stranci, ali da izađem, i kao član, iz Naše stranke.

Odluka koju sam donijela je teška, ali ista je morala biti donesena kao moj lični stav, koji je uvijek do sada bio donesen, ne politički, nego isključivo, kao i sve drugo, samo Srcem.

Nažalost, put Naše stranke i mene se promijenio, te politika, kao i promjene u društvu, po mom mišljenju, ne mogu se provoditi tim pravcem, kojim Stranka trenutno ide.

ZDK je duboko ogrezao u korupciji.  Ja sam svoj zastupnički mandat posvetila aktivnoj borbi protiv svih oblika koruptivnih radnji, ne mareći što ugrožavam, i svoj privatni mir, i svoju sigurnost. Hvala svima koji ste me pratili i podržavali! Nažalost, podršku, kakvu sam trebala u ovoj borbi, nisam dobila.

Nisam dobila od Stranke čije sam boje odvažno nosila. Osjećajući moralnu i političku obavezu da nastavim raditi na stvarima koje sam pokrenula i koje su od velikog značaja za sve nas u ZDK-u, svoj politički put nastavit ću zajedno sa  ljudima koji su prepoznali i koji cijene moju iskrenu  namjeru da ZDK bude Kanton u koji se upire prstom kada se navode primjeri  uspješnog privrednog i naučnog razvoja, a ne primjeri milionskih koruptivnih radnji!

Vaša zastupnica Sanja

0 Comments

Objavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

POPULARNO