fbpx

Ramo Isak oštro poručio Kasumoviću: Udarili ste mi na porodicu, ja vam dužan ostat neću! (VIDEO)

by | velj 23, 2022 | 0 comments

Nakon što mu je najavljena kontrola građevinske inspekcije na kućama koje su u njegovom, vlasništvu njegovog oca i sinova, Ramo Isak oglasio se na Facebooku videom u kojem je iznio niz uvreda na račun Fuada Kasumovića, gradonačelnika Zenice.

Ovoga puta Isak se, koristeći oštru retoriku, nije libio nazvati prvog čovjeka Zenice ni četnikom ni bolesnikom, a čak je pokušao ismijati i osnivanje njegove stranke.

“Fuad Kasumović je kriminalac, nisam dopustio agresorima da uđu u moju kuću i maltretiraju moju porodicu, pa neću ni njemu. Gradonačelnik je osoba koja zloupotrebljava svoj položaj, a druge naziva kriminalcima. Nazivao sam ga gospodinom i pravio grešku. Poslao je ispekciju građevinsku mojoj supruzi, uradili su svoj posao i nemam ništa protiv toga. Danas sam dobio tri poziva za četiri kuće. Građevinsku ispekciju šalje na četiri kuće”, poručio je Isak.

Da ga je zaboljelo što će inspekcija provjeriti da li su navedene kuće izgrađene u skladu sa zakonom, govore i uvrede koje je iznio na adresu Kasumovića.

“Vas treba više završiti. Vi ste kriminalac, ja nisam. Jadne inspektore šaljete na moju porodicu. Gori ste od četnika, gospodine Kasumoviću, gori ste od njih. Ali njih se nisam boja, njima sam stao kao dječak i u ovom gradu među prvima pušku uzeo. Bolesni ste, nemate osjećaja. Udarili ste mi na porodicu, ja vam dužan ostat neću”, rekaoje Isak.

U nastavku pogledajte kompletno obraćanje Rame Isaka na Facebooku:

0 Comments

Objavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

POPULARNO