fbpx
Ponedjeljak, tra 29

DNEVNI RED

Danas ste na dnevnom redu!

DNEVNI RED

Danas ste na dnevnom redu!

Kasumović: Zbog gubitka vlasti SDA na sve načine želi urušiti grad, kazniti Zeničane

by | sij 30, 2022 | 0 comments

FUAD KASUMOVIC

Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice, iako je nedjelja ne odmara ni danas, pa je tako na svom oficijelnom Facebook profilu ponovo kritizirao SDA.

Ovoga puta povod za oglašavanje bila je emisija “Polis”, emitirana na TVSA, u kojoj su duel imali Aljoša Čampara i Jasmin Duvnjak.

Tragom repliciranja Čampare SDA-ovom Duvnjaku koji ga je pitao šta je Vlada ZDK vidljivo uradila u Zeničko-dobojskom kantonu, osim što sve vrijeme pokušavaju skinuti Fuada Kasumovića sa mjesta gradonačelnika?

-Zbog gubitka vlasti, SDA sada kažnjava Kanton Sarajevo.  Isti scenarij kao u Zenici, gdje podvalama, lažima, svojim kadrovima…  na sve načine žele urušiti grad, kazniti Zeničane.

Jedan od glavnih u tim podmuklim radnjama je i Jasmin Duvnjak. Zauzete pozicije umjesto za dobrobit građana, zloupotrebljavaju za borbu protiv neistomišljenika i za vlastite interese.

Nije bez razloga što ih visokopozicionirane stranačke kolege, posebno iz drugih gradova u ZDK i BiH nazivaju kancerom društva – poručio je Kasumović u svojoj objavi na Facebooku.

 

 

 

0 Comments

Objavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

POPULARNO