fbpx
Ponedjeljak, svi 06

DNEVNI RED

Danas ste na dnevnom redu!

DNEVNI RED

Danas ste na dnevnom redu!

Kasumović se sastao sa Fortom, razgovarali o saradnji Kantona Sarajevo i Grada Zenica

by | velj 14, 2022 | 0 comments

Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice, sastao se večeras sa Edinom Fortom, premijerom Kantona Sarajevo, i Sanjom Renić, zastupnicom u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona.

Ovu informaciju Kasumović je objavio na svom Facebook profilu, a kako je poručio brojne su teme o kojima su tom prilikom razgovarali.

-U Zenici je večeras boravio Edin Forto, premijer Kantona Sarajevo, a zajedno sa njim i Sanjom Renić, zastupnicom u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona, na radnoj večeri razgovarao sam o brojnim temama, kao i o saradnji Kantona Sarajevo i Zenice.

Posebno smo razgovarali o političkim dešavanjima u našoj zemlji, ali i nadolazećim Općim izborima i situaciji u Zeničko-dobojskom kantonu koji se nalazi u nikad gorem stanju sve zbog politika koje su vladale protekle četiri godine, odnosno SDA i A-SDA (NES).

Zajedničkog smo stava da je došlo vrijeme da svi uložimo maksimalne napore da vratimo dignitet i dostojanstvo građanima Zeničko-dobojskog kantona koji već godinama svjedoče maćehinskom odnosu vladajućih politika na nivou Kantona.

Uz pomoć građana koji svakodnevno svjedoče kriminalu i nepotizmu, ugnjetavanju dokazanih profesionalaca i stranačko-političkom zapošljavanju, loše politike nakon oktobarskih izbora moraju postati prošlost. Samo tako možemo zaustaviti sve navedeno i omogućiti mladima da perspektivu vide u svojoj državi – napisao je Kasumović.

0 Comments

Objavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

POPULARNO