fbpx

DNEVNI RED

Danas ste na dnevnom redu!

DNEVNI RED

Danas ste na dnevnom redu!

Ramo Isak odgovorio na prozivke Kasumovića: Došlo je vrijeme za rezultate i rad

by | sij 18, 2022 | 0 comments

RAMO ISAK

U posljednje vrijeme svjedočimo sve češćim optužbama koje se adresiraju iz kabineta gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića na adresu Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDKb, ali i povratne reakcije iza kojih stoje simpatični videozapisi Rame Isaka, predsjednika KO NES ZDK, a kojima nastoji odbraniti policijsku agenciju kojom vedri i oblači upravo njegova stranka.

Na posljednje optužbe Kasumovića, koji je poručio da je MUP ZDK kriminalno-mafijaška organizacija, Isak je objavio videozapis na svom Facebook profilu u kojem je pokušao odgovoriti zeničkom gradonačelniku na sve ono što je adresirao Fadilu Jaganjcu i MUP-u ZDK. Međutim, o burnoj prošlosti Jaganjca nismo čuli ni riječ.

I dok tvrdi da ne čita ono što gradonačelnik Kasumović objavljuje, a istovremeno sa svog protala direktno.ba plasira tekstove protiv prvog čovjeka Zenice, Isak kaže da se on, ipak, isključivo bavi Zeničko-dobojskim kantonom tvrdeći da je Vlada u čijem je sastavu do sada ona sa najboljim rezultatima.

“Sve ono što se trebalo uraditi u mandatu Vlade ZDK i skupštinske većine, urađeno je. Ne mogu vjerovati da gradonačelnik jednog grada kao što je Zenica piše onakve nebuloze i neistine. Ne znam šta mu to treba i šta želi postići. Ako želi mene degradirati u očima javnosti, to mu ne uspijeva. Stranka na čijem sam čelu u ovom kantonu, ja i ekipa oko mene, postiže veoma dobre rezultate kako na političkom planu tako i na formirnaju političke opcije”, poručio je Isak.

Ističe i to kako je došlo vrijeme za rezultate i rad, a da su to upravo oni to i pokazali, te poručio gradonačelniku Kasumovići da se ne treba pripremati za izbore.

U nastavku pogledajte kompletno obraćanje Isaka.

0 Comments

Objavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

POPULARNO