fbpx
Ponedjeljak, tra 29

DNEVNI RED

Danas ste na dnevnom redu!

DNEVNI RED

Danas ste na dnevnom redu!

Facebook okršaj Rame Isaka i Fuada Kasumovića (VIDEO)

by | velj 9, 2022 | 1 comment

Nije dugo trebalo Rami Isaku, predsjedniku NES-a ZDK, da u svom stilu, objavom videa, odgovori na jučerašnje prozivke Fuada Kasumovića koje je objavio na svom Facebook profilu, a koje je objavio i naš portal.

Podsjetimo, Kasumović je ponovo jučer prozvao MUP ZDK, kazavši kako su obrisani snimci sa nadzornih kamera koji su dokaz da mu je poslana osoba dok je bio u pritvoru, odnosno da je ucijenjen.

Isak je u ovom videobraćanju na Facebooku ovaj put pozvao Kasumovića na TV duel, i to na RTV Zenica, kako bi razgovarao sa zeničkim gradoančelnikom o, kako je kazao, konkretnim stvarima koje je uradila Vlada ZDK, a koje je uradio gradonačelnik.

“Nije korektno što me dovodi u vezu sa MUP-om ZDK. Tačno je da je ministar MUP-a ispred NEs-a, ali nije to razlog da pominje moje ime. Ako želi nešto da mi kaže, nema potrebe da to radi preko Facebook profila”, poručio je, između ostalog, Isak.

Nedugo zatim na svom Facebook profilu na Isakov video odgovorio je, ekspresno, Kasumović.

“Stara narodna poslovica kaže: “Nije majka klela sina što se kockao nego što se vadio”. Još jednom pozivam kriminalno rukovodstvo Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko – dobojskog kantona (MUP ZDK) da obznani građanima, ko je i po čijoj naredbi izbrisao snimke kada su me kriminalci držali u pritvoru. Još jednom ponavljam svoje mišljenje. Za mene je A SDA, sadašnji NES –  kriminalna organizacija”, napisao je Kasumović.

U nastavku pogledajte video Isaka, a uvjereni smo kako bi, kada bi došlo do ovog TV duela, uistinu bilo interesantno pratiti razgovor Isaka i Kasumovića. Sudeći prema odgovoru Kasumovića, do toga još neće doći.

1 Comment

  1. Nema im halala

    Reply

Objavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

POPULARNO