fbpx

Kasumović: Mafija je preuzela MUP u Zenici!

by | svi 29, 2022 | 0 comments

Kasumović: “Stojim iza toga da ću podnijeti ostavku ako Bećirović ne pobijedi! Izetbegović je samoproglašeni beg! Od kandidovanih, Bećirović je najkvalitetniji kandidat! Ako ostane ova garnitura političara, na čelu sa samoproglašenim begom Izetbegovićem, nećemo imati državu!

Građani BiH trebaju biti zahvalni što je počeo rat u Ukrajini! Da nije počeo tamo, počeo bi ovdje! Bošnjaci, kao najbrojniji, moraju smiriti situaciju u BiH! Bakir svojim izjavama i glupim idejama nas pravi radikalnim! Svaka Bakirova izjava traži šamara! Nije Bakirovo da govori da se ne boji dok su pune džamije! To treba da govori reis!

Očigledno da je SDA strašno povezana sa Islamskom zajednicom! Reis neka se bavi vjerom, a političari politikom! Nemam ništa protiv Izetbegovića lično! Alija Izetbegović mi je davao najviše funkcije! On je ograničen čovjek! Nama trebaju lideri! Bakir nema kapacitet da vodi Bošnjake u ovom teškom trenutku!

Ne može Bakir biti veći patriota od mene! Ja sam Zlatni ljiljan, a on je bio u trezoru! SDA određuje ko je Bošnjak, a ko nije!

Kasumović: “Ovakav sistem ne može dalje funkcionisati! U Zenici je kriminalni MUP! Mafija je preuzela MUP u Zenici! Dvojica policajaca obilaze moju kuću i pitaju komšije kada sam sam, kada dolazim itd.!

Pitao sam Tužilaštvo ZDK i rekli su mi da se nikakva istraga ne sprovodi! Iz MUP-a ZDK su mi kazali da imaju pravo da svakoga kontrolišu! 

Čovjek koji vodi MUP mi prijeti likvidacijom! U MUP-u ZDK vlada rasulo! Nisam diler droge, nikada nisam osuđen!”

 

0 Comments

Objavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

POPULARNO