fbpx

DNEVNI RED

Danas ste na dnevnom redu!

DNEVNI RED

Danas ste na dnevnom redu!

Poznati američki par oduševio nastupom, Putinu pokazali srednji prst i poručili mu: Odje*i kući

by | ožu 8, 2022 | 0 comments

Megan, koja je inače zvijezda serije “Will i Grace” i njen suprug Nick bili su domaćini sinoćnje dodjele Independent Spirit Awardsa, a sve su oduševili javno izrazivši podršku Ukrajini, na način na koji bi to rijetko ko učinio.

Nick je izjavio kako svima pogođenima ratom u Ukrajini, ali i ostalim nepravednim sukobima u svijetu želi samo najbolje, na šta se njegova supruga nadovezala i predsjedniku Rusije poslala poruku u ime svih.

“Mislim da govorim u ime svih kada kažemo da se nadamo brzom i mirnom rješenju ove situacije, konkretno – Putine, odje*i i idi kući”, izjavila je pred publikom.

Nick je zatim dodao kako se nada da će se to što prije desiti.

“To je brzo i mirno rješenje o kojem govorimo” zaključio je Nick, a zatim je par pokazao srednji prst u znak osude, na šta su izazvali brojne reakcije, a u istom im se pridružila i zvijezda sage “Sumrak” Kristen Stewart.”Zalažemo se za nezavisnost, slobodu izražavanja i humanost. Danas smo tu da stanemo uz narod Ukrajine”, rekla je Kristen u svom govoru.

Par je potom ohrabrio ljude da pomognu Ukrajini i onima koji su je bili primorani napustiti.

“Postoji mnogo sjajnih organizacija koje prikupljaju novac za ukrajinske izbjeglice. Molim vas da date sve što možete da pomognete žrtvama ovog besmislenog čina agresije”, poručila je Megan.

Inače, ruska invazija koja je počela 24. februara potaknula je mnoge da se suprostave ili bar na neki način “kazne” ponašanje koje sprovodi Rusija.

0 Comments

Objavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

POPULARNO